Supplies owned in inventory reduced by AED 2000, but recovered by peter's capital. what is the journal entry?

تم إضافة السؤال من قبل Ahsan Ishtiaq , Junior Accountant , American School of Creative Science
تاريخ النشر: 2017/10/18
mahmoud shamaly
من قبل mahmoud shamaly , senior , Swiss garments company (Arafa Holding)

W.IP. a/c 200 to inventory Inventory a/c 200 to capital

Ahsan Ishtiaq
من قبل Ahsan Ishtiaq , Junior Accountant , American School of Creative Science

Drawings Dr

    To Inventory Cr