How to merge 3layers or more of text title in adobe premiere pro?

تم إضافة السؤال من قبل Michael Ayodeji , post production manager , fortis TV
تاريخ النشر: 2017/10/08
Abhishek Chandra
من قبل Abhishek Chandra , Project & Graphics Designer , LED Corner LLC

You can export 3layers video to 1 video file and import to timeline or you can use sequence by adding 3 video layers or title text layer and then add it to timeline.