What is main function of switchgear?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Harhash , Night Electrician , PMG) PAN MEDITERRANEAN GROUP )
تاريخ النشر: 2017/10/07
Muhammad Usman
من قبل Muhammad Usman , Assistant Manager Operations , Lahore Electric Supply Company

To protect electrical devices like transformer, generator, motors from short circuit fault or any internal or external fault. Relays, Circuit Breakers, Fuses, etc are the protective devices included in switch gear.