Is it possible to use a special paint like carboguard 703 instead of steel underground pipe's insulation?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/10/17
موسى السيد السيد محمد عبد الجواد نوير
من قبل موسى السيد السيد محمد عبد الجواد نوير , Site construction engineer , Construction companies

Paints "ANZ" for heat insulation obviates any linings or coatings help

khaled fahd qaqish
من قبل khaled fahd qaqish , factory manager , technical service manager in paint company , international coatings &specialities

using coal tar epoxy is mush better than the old system ( betumen base ) , lower in cost than solvent free epoxy ( carbogard703 ) and much easyer to apply with airless spray machine .