How do you prioritize jobs in a highly busy environment?

تم إضافة السؤال من قبل Rinta Mathew , administration coordinator , Ali Bin Ali Group
تاريخ النشر: 2017/09/30
Rinta Mathew
من قبل Rinta Mathew , administration coordinator , Ali Bin Ali Group

By analysing tasks and depending upon priorities make a to do list and execute them.

Jonalyn Palencia
من قبل Jonalyn Palencia , Customer Service Representative , Convergys Corporation Philippines

I'll sort out those works that needs urgency and do it first.