How To Prevent Ghost Employee Fraud?

تم إضافة السؤال من قبل Sagar Kumar , Financial Accountant / Management Accountant , Upwork
تاريخ النشر: 2017/09/28
Tejas  Shah
من قبل Tejas Shah , Finance Manager CFO , Cht (India) Pvt Ltd (German MNC)

I understand dummy employees and technology is the right solution I. e. Biometric and CCTV over biometric login.

Sandeep Verma
من قبل Sandeep Verma , Audit Manger , Nayak and Rane Chartered Accountant

Cross check paid salary with attendance muster,