What is Verbatim Literal?

verbatim literal is a string with @ symbol prefix, as in @"Hello" Verbatim literal make escape sequences translate as normal printable character to enhance readability.

تم إضافة السؤال من قبل Javed Ahmad , Senior Developer , HCL Technologies Ltd
تاريخ النشر: 2017/09/21
Javed Ahmad
من قبل Javed Ahmad , Senior Developer , HCL Technologies Ltd

verbatim literal is a string with @ symbol prefix, as in @"Hello" Verbatim literal make escape sequences translate as normal printable character to enhance readability.