Im having to choose the field of working i know (web development, code java, SQL, Hadoop, Multinode cluster and some research on ANN,AI ..)?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/09/21
Ahmad AboSettah
من قبل Ahmad AboSettah , Food Safety Assistant Scientist , PepsiCo International

I would recommend SQL and MySQL.

Akwin Dhas
من قبل Akwin Dhas

I think Hadoop is the best one .. If you are good in Hadoop technologies go with that ... Advance wishes