When you are making a document for Web design how do you save it in a save as able to use when you download to your Web Design?

تم إضافة السؤال من قبل Purita Quesada , Representative non-union member , Dynamic Controls
تاريخ النشر: 2017/09/19
Purita Quesada
من قبل Purita Quesada , Representative non-union member , Dynamic Controls

Enter a document filename for example Home and then under save as type click Web Page and then click save able to use it to make a web Design your document.