Do you use "to-do lists" to plan out your day?

تم إضافة السؤال من قبل Zain Khater , Project Supervisor – StartUp Project , Injaz
تاريخ النشر: 2017/09/18
Obaid ur Rehman
من قبل Obaid ur Rehman , HR Executive , Al Bahr Al Arabi Marine Engineering Services

Nope. but i manage a to do list in my mind and try to remember it accurately for coming tasks.

ahmed seif
من قبل ahmed seif , محاسب رواتب وأجور , شركة البوانى المحدودة

Thanks for invitation

Yes I do