How to evaluate the user story?

تم إضافة السؤال من قبل Yosra Fahmy , Software Project Manager/ Unit head assistant , Techytypes
تاريخ النشر: 2017/09/18
Vikash Sooful
من قبل Vikash Sooful , Sole Proprietor , V SOOFUL ATTORNEYS

The users story should be avaluated by the level of acceptance and indoctrination.

Amit Tiwari
من قبل Amit Tiwari , Technical Solution Consultant , Statefarm Insurance

A user story should meet the Definition of Done. Product owner takes the mark the story done.