Is the soft starter motor control suitable to be used with heavy liquids just as in refineries in heavy raw petroleum pumping?

تم إضافة السؤال من قبل WAEL Ismaeel , Maintenance Unit manager , North-Refineries-Company(NRC)
تاريخ النشر: 2017/09/17
Jose Cabungason
من قبل Jose Cabungason , Construction Supervisor , Contractor

Soft starter motor starter is a reduce voltage is applicable to used in heavy raw petroleum material or liquid it's recommend to used gear type motor low speed but high torque.