At which stage, stakeholders have maximum influence on project?

A. None of the other alternatives apply

B. Initial stage

C. Closing stage

D. Execution stage

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/09/17
Johnny Karam
من قبل Johnny Karam , Global Head of Business Operations , SITA (Air Transport Communications and IT Solutions)

All stages; a stakeholder oversee a project from A to Z

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: B

Explanation:

It is easy to make changes to project goals and approach at the initial stage. Stake holders have maximum influence at Initial stage.