Choose the correct answer ph more than 8.5 is. a.alkaline b.saline c.neutral d.none of the above?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Ghaffar , Agriculture officer , Agriculture Development institute
تاريخ النشر: 2017/09/13
Abdul Ghaffar
من قبل Abdul Ghaffar , Agriculture officer , Agriculture Development institute

PROBLEM SOILS: Parameter

Saline soils: pH < 8.5     EC > 4  ESP < 15

Sodic soils:  PH < 8.5     EC > 4  ESP  > 15

Alkali soil:   pH  > 8.5     EC < 4 ESP  > 15

From 0-6 it is acidic. Seven (7) is neutral and 8-14 is basic or alkaline.