What are the two standard temperature for sterilization?

تم إضافة السؤال من قبل Adnan Khan , Service Engineer , TOTAL TECHNOLOGIES PVT.LTD
تاريخ النشر: 2017/09/13
amro mohamedelhabeib abuobidda mohamedalzbair
من قبل amro mohamedelhabeib abuobidda mohamedalzbair , sales,marketing, service and application engineer , SAMASU Medical & Educational Services

the most commonly used temperatures for sterlization are 121 and 132 degree C

Mohammad Zubair Khan
من قبل Mohammad Zubair Khan , SERVICE ENGINEER , MEDICAL & PHARMACEUITICAL SERVICES, BASHIR SHAKIB AL JABRI CO. LTD

Dear Sir,

The two standard temperature for sterilization is 134 Celsius and121 Celsius.