If you want to draw your face picture which part of your face will be more important for you and you want that part in your picture perfect?

تم إضافة السؤال من قبل Manisha p , Leader of Gynecology and Obstetric Ward, Academic Member , university
تاريخ النشر: 2013/10/17
Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

The ficial expressions.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , Plant Operations and Project Manager , WR Grace

Face outlines