What is the advantage of Medium Voltage distribution system over low voltage distribution system and when shall be viable to this application?

تم إضافة السؤال من قبل Tshering Dukpa , Electrical Engineer , United Nations
تاريخ النشر: 2017/09/06
ahmed hashhash
من قبل ahmed hashhash , طالب بمشروع التخرج (ِAGV) , شركة العربي

primary metering

minimize voltage drop

low cost of cables required because higher voltage mean lower current