Can someone link me up to work in Qatar?

an someone link me up to work in Qatar,I am a qualified procurement professional from CIPS-UK. Currently, my MCIPS status just been upgraded., ,

تم إضافة السؤال من قبل Anuforo Douglas , Procurement Officer , Alcon Nigeria Ltd
تاريخ النشر: 2017/09/05
Obaid ur Rehman
من قبل Obaid ur Rehman , HR Executive , Al Bahr Al Arabi Marine Engineering Services

You better see profiles of your connections and you may discuss it with them.