Is it legal that a hospital forces doctors to work in it without contract?

تم إضافة السؤال من قبل ALAA ABDULGHANY
تاريخ النشر: 2017/08/26
Ameet Kumar
من قبل Ameet Kumar , Medical Practitioner/Occupational Health , Mediclinic Middle East

NO ! NOT ALLOWED IN UAE......

AHMED BELLO
من قبل AHMED BELLO , teacher , Al-Fitrah model academy Kano

no it is not allowed for this to happen

chadi awad awad
من قبل chadi awad awad , مستشار قانوني , يرجى مراجعة السيفي للاطلاع

Therese No force On work issues so u have to determine how ex actually they  have forced you