How can I do to develop my skills in writing emails?

تم إضافة السؤال من قبل Karmel Hammad , Junior Civil Engineer , Khatib & Alami
تاريخ النشر: 2017/08/23
Zahid Hussein
من قبل Zahid Hussein , President , Sustainable Resource Foundation (SuRF)

Writing emails is like writing or replying a letter. If you want to know more about the browser you use, explore settings and other menus.

Michael Finner
من قبل Michael Finner , BPM Technical Writer , Belcan

Practice!  And ask for feedback from knowledgeable people.  Don't be afraid to copy the style of someone whose writing you admire.