What methods should teachers apply to make teaching English as a second language more fun?

تم إضافة السؤال من قبل Karmel Hammad , Junior Civil Engineer , Khatib & Alami
تاريخ النشر: 2017/08/23

Games, music, songs, pictures, lots of funny educational YouTube videos - type English learning fun songs or whatever

Rizwan Sulthana
من قبل Rizwan Sulthana , Administrator , Emirates Global Aluminium (EGA)

Describing the language in the Pictorial method is the best way to explain the second language and also it will have more fun to understand