Ms project is easier through primavera? yes or no

تم إضافة السؤال من قبل Franck Improta
تاريخ النشر: 2013/10/16

Nowadays Primavera is the most acceptable project control software and continuous improvement in the software is on. My advise, do not use MS Project, once you are already a Primavera expert.

Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

NO.

Mohamed Sulaiman
من قبل Mohamed Sulaiman , Site Project Manager , Al tabarak for Engineering & Contracting company

Yes, Primavera is complex than MS project,but primavera used to big projects.

srk Raidu
من قبل srk Raidu , IT Consultant , SComputing

MS is reliable copycat for one to sail with.

Reneesh George
من قبل Reneesh George , Senior Planning Engineer , Dorsch Gruppe

No

MS Project is easier for Presentation and preparation, but Primavera scores on the technicality and logic used