On what level should you maintain crm?

تم إضافة السؤال من قبل Geroldine Stelzel , Banking and Finance in Customer Relation Management with Marketing Sales , Distributors CC
تاريخ النشر: 2013/10/16
Mohamed Rafiulla
من قبل Mohamed Rafiulla , Asst. Manager HR , Indian Designs Exports Pvt Ltd

The Data should be maintained at the initial stage itself. A complete data would help you have the information at all the stages.