What are the protocols LAP and WLC pair use as a tunneling mechanism?

تم إضافة السؤال من قبل Micheal Egereugwu , IT TECHNICAL SUPPORT ENGINEER , AFRI-HUB ICT CENTER
تاريخ النشر: 2017/08/16
Micheal Egereugwu
من قبل Micheal Egereugwu , IT TECHNICAL SUPPORT ENGINEER , AFRI-HUB ICT CENTER

LWAPP designed by cisco uses UDP  destination port 12222 and 12223 on WLC end. secured

and

CAP-WAP defined in RFC 4118 uses UDP port 5046 and 5047 unsecured