How do you differentiate between weak and effective leader in an organization?

تم إضافة السؤال من قبل simon Toyiring , REGIONAL SALES MANAGER NORTH ZONE 1 , FAREAST MERCANTILE NIGERIA LTD
تاريخ النشر: 2017/08/13
Mohammad Hussein Aldweek
من قبل Mohammad Hussein Aldweek , General Manager , Invent Information Systems

This is not easy especially in first days, but I suggest using competency based questions and key behavioral indicators to judge.