What is the accepted down time for IT Managers?

تم إضافة السؤال من قبل zuhair abu-lebdah , National IT Manager , Hussein & AL-Hassan G. Shaker Bros. for Modern Trading CO. LTD.
تاريخ النشر: 2017/08/09
zuhair abu-lebdah
من قبل zuhair abu-lebdah , National IT Manager , Hussein & AL-Hassan G. Shaker Bros. for Modern Trading CO. LTD.

Of course 0 the ideal but in life no ideals.

For Me 1.5% is accepted / year. WEhich is still a tough target to achieve.