What is meant by the logistic DDB?

تم إضافة السؤال من قبل Hossam El din Ebrahim EID ALshshtawy , Senior leasing and tenants relationship , Speare international
تاريخ النشر: 2017/08/08
Isa alhrout
من قبل Isa alhrout , Electronic Warfare Depots Commander ( 2013-2015) , Electronic Warfare Depots Commander

DDB in general means "Deaf, Dumb, Blind" I think in logistics it means to keep mission secrets