What is shunting in logistics?

تم إضافة السؤال من قبل Inamullah Khan , EX. Inventory Control Officer , Starmed Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2017/08/06
Isa alhrout
من قبل Isa alhrout , Electronic Warfare Depots Commander ( 2013-2015) , Electronic Warfare Depots Commander

Shunting, in railway operations, is the process of sorting items of rolling stock into complete trains, or the reverse.