As a teacher which factor will help you more in getting your student full attention (verbal or visual means)?

تم إضافة السؤال من قبل mai hamza , Web, Multimedia and graphic Designer , Artra Trading Company
تاريخ النشر: 2017/08/05
Virendrakumar Gujarathi
من قبل Virendrakumar Gujarathi , Free Lance consultant(Sept.1,1991on wards) , Information Technology solution, USA

Theory associated with psycomotor skill.

mai hamza
من قبل mai hamza , Web, Multimedia and graphic Designer , Artra Trading Company

verbal is important but visual is highly important and it will add an element of surprise and make your session more interesting.