How do you choose cutting parameters (feeds, speeds and depth of cut) when machining (mill and lathe)?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Hedi BADRI , Project Director , LIN
تاريخ النشر: 2017/08/05
Suhail Raashid
من قبل Suhail Raashid , Content Developer , Pladis Global

Based on the 1)material of tool & 2)workpiece.The more harder the tool than the workpiece , the more life it will have while cutting.

3) The geometry of tool.

صالح  جراد
من قبل صالح جراد , رءيس وردية ( مسير مطحنة الفرينة ) , مطاحن البيبان العمومية

moulin s  conducteures  et  nettoyage  et  Cylindre