What is trunk port?

what is trunk port and where we used it..

تم إضافة السؤال من قبل Ibraheem Khalid , IT Assistant , Bays International
تاريخ النشر: 2017/07/31
Atif Faridi
من قبل Atif Faridi , Asst. Prof , Maulana Azad National Urdu University (A Central University Run & Managed By Govt. Of India)

Trunk port is configured in a switch to provide network traffic of virtual LAN that is accesed by specific switch.