The most common types of schedules are Gantt charts, milestone charts, line of balance, and?

A. Calendar integrated activities.

B. Networks.

C. Both1) networks, and2) Calendar integrated activities.

D. Time phased events.

E. Both1) Time phased events., and2)Calendar integrated activities.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/07/28
Binil Paul
من قبل Binil Paul , Senior Planning Engineer , Keo International Consultants - Qatar

Option E .............................

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

In my opinion optionB   ----------------------