When can we say that using a fertilizer is just a waste of money?

تم إضافة السؤال من قبل Hicham ABIDALLAH , Business owner , Entreprise des travaux d'électricité
تاريخ النشر: 2017/07/27
ASHOK SSMUTHU
من قبل ASHOK SSMUTHU , Environmental Engineer , PETRO RABIGH COMPANY

We cannot blindly say like that because fertility of the soil will not be same in every location.Soil too will have deficiency which will be compensated by the use of suitable fertilizers.

Akhmad Rivai
من قبل Akhmad Rivai , Lecturer , Mulawarman University

when soil already contain sufficient micro and macro nutrients required for optimum growth