What is the best team management software you have ever used?

تم إضافة السؤال من قبل Lia Madanat , Senior Programmer , InspireJO
تاريخ النشر: 2017/07/27
Durai Velianallur Kandadai
من قبل Durai Velianallur Kandadai , SAM Services - Delivery Head , Crayon India

Microsoft Teams at Enterprise Level that helps us create a more open, fluid, and digital environment.

Muhammad Zubair Ashiq
من قبل Muhammad Zubair Ashiq , Accountant , Lasani Tiles Factory

There are variety of highly flexible, intelligent software platforms that enable diverse teams -- from software developers to graphic designers -- to more effectively allocate resources and quickly finish project management sloutions.

Nitin  Pandey
من قبل Nitin Pandey , Quality Manager , JST-Transformers India Pvt. Ltd

Never ever used . Wait for expert answers

Mohammed Awad
من قبل Mohammed Awad , Regional Supply Chain & Operations Director , Tamakkon Co.

I will wait for the answers from others as I have not used a team management system before.