What are some of the basic requirements that make a warehouse manager?

تم إضافة السؤال من قبل Billy Blasto Okoth Olick , Head of Procurement , KenGen Staff Retirment Benefits Scheme
تاريخ النشر: 2017/07/27
carmen Antonios
من قبل carmen Antonios , Human Resources Professional , Al Futtaim Group

1- have experience in Logistic

2-maintain receiving warehousing and distribution operation

3-Controls inventory

4-liaise with customers , suppliers and transport companies

5- plan , coordinate and monitor the received order assembly and dispatched of goods

6 - use space and mechanical handling of the equipment efficiently