What are the best consulting firms to work for in 2017?

تم إضافة السؤال من قبل Mounia Adel , Communications Officer , Etisalat
تاريخ النشر: 2017/07/24
Milan  Kanabar
من قبل Milan Kanabar , Manager and Advisor - Finance , Shield Madhuvan

Properly Understand the need of the Client and according to the requirement of the client, serve them in a best possible manner in a scheduled time which also helps to save the cost of time to a service provider.

waqas   ahmad
من قبل waqas ahmad , Credit Controller , Alam Group of Companies LLC

McKINSEY IS THE GOLD STANDARD

maria luz rotaquio
من قبل maria luz rotaquio , SALES CONSULTANT/CASHIER , MADINAT AL MALABYS GARMENT AND TRADING LLC.

AS RETAIL CONSULTANT/SALES PERSON ASSISTING CUSTOMER NEEDS AND UTILIZED PROFESSIONAL SELLING TECHNIQUES, PROVIDING THE HIGHEST LEVEL OF CUSTOMER SERVICE AND MAINTAIN GOOD CUSTOMER RELATION.RECIEVING AND RECORD TELEPHONE ORDER GIVING DETAILS ALL TRANSACTION MANAGEMENT ,INFORMING CUSTOMER ABOUT YOUR GOOD SERVICE CAN ABLE TO REACH THEM AS SOON AS POSSIBLE THEY NEEDS.MANAGING HIGH VOLUME OF CUSTOMER VOLUME OF CUISTOMER ACCOUNT INQUIRIES.INSURING THAT ALL STORE DUTIES OR COMPLETE AND STORE IS PRESENTABLE FOR ALL THE CLIENTS AND CUSTOMER FOR THE NEXT DAY.

Safdar Ali
من قبل Safdar Ali , Finance & Accounting , IFRC

KPMG - Audit and Consultancy Firm.

Samar Naz
من قبل Samar Naz , Master Data Administrator , Philip Morris (Pakistan) Limited

It depends nature of work & services

Soliman Abd  ALmalak Gendy
من قبل Soliman Abd ALmalak Gendy , مدير ادارة مراقبة حسابات , الجهاز المركزى للمحاسبات

I think it us better to work in: banks,import and export firms and petroleim firms