Why electronic Monitoring and Evaluation System play critical role in information gathering?

تم إضافة السؤال من قبل Mariam Haidar , Project Co-ordinator , Director Deputy then Head of Unit , Aid Manangement and Cooperation Unit - Ministry of International Cooperation (MIC)
تاريخ النشر: 2017/07/23
Muhammad Yasir Saeed
من قبل Muhammad Yasir Saeed , Project Engineer Civil , SATECH

Quick,Accurate and detailed.