When you say a protocol is open standard, what does this imply?

تم إضافة السؤال من قبل Micheal Egereugwu , IT TECHNICAL SUPPORT ENGINEER , AFRI-HUB ICT CENTER
تاريخ النشر: 2017/07/23
Micheal Egereugwu
من قبل Micheal Egereugwu , IT TECHNICAL SUPPORT ENGINEER , AFRI-HUB ICT CENTER

this means that the protocol is standardised and operate between multi vendor