How one can resolve project issues viz. Statuary compliances, clients adaptability, the coordination required when you inducted half way into the project?

تم إضافة السؤال من قبل Rajendra Kamble , ARCHITECTURAL DESIGN DEVELOPMENT & COORDINATION , SHANGHVI & ASSOCIATES COUNSULTANTS PRIVATE LIMITED
تاريخ النشر: 2017/07/22
Dhiraj Gare
من قبل Dhiraj Gare , Manager , Mohan Auto Industries Pvt. Ltd

By having complete check list of SLA's, Statutories to be done on time frame, variou operational hierarchies.