How do you do cost loading on a P6 schedule?

تم إضافة السؤال من قبل Binil Paul , Senior Planning Engineer , Keo International Consultants - Qatar
تاريخ النشر: 2017/07/22
Mohammed Azharuddin
من قبل Mohammed Azharuddin , Planning /Scheduling Engineer ( Ksa ) , AL KIFAH CONTRACTING COMPANY

Steps:

1. Add Resource

2. Assign Resource to the activity.

3. Put Budgeted quantities.

4. The cost will be calculated with the price/unit assigned to the resource.(Cost = Budgeted Quantity * Price/Unit)