How to enhance network security when there is not firewall available in a network. Do you just have to use router and switches with a minimum budget?

تم إضافة السؤال من قبل Farooq Tahir Tahir , Network Engineer , Ekspertlive pvt ltd
تاريخ النشر: 2017/07/20
Shankar  Gm
من قبل Shankar Gm , Network Engineer , Atria convergence technology Pvt Ltd

Yes, I will Use Hardware (Router and Switches) Beacuse We can make firewall by hardware also