لو عملت محاسب في مركز تجاري ما هو نظام الحسابات المتبع؟ ممكن حد يفيدني عشان يكون عندي خبره في هذه الحسابات

تم إضافة السؤال من قبل احمد عادل محمد ضاحي , مدير حسابات , te-data
تاريخ النشر: 2013/10/14

AccountMaster is a customizable Business Management Software developed in Nigeria by a company, NextG Computer Ventures, it's for  small, medium or large scaled businesses

Menerva Melad
من قبل Menerva Melad , Account Executive, Key Accounts , Graphic Home Company

don't know

ahmed sameer morsy
من قبل ahmed sameer morsy , Financial Manager , EAST FLEET TRADING COMPANY

اخى الكريم ..لو انت محاسب فى مركز تجارى لازم تعرف ان  شغلك بيعتمد على المراجعة لعمليات الكاشير(القبض) لكى تقوم على اساسها بتسجيل قيود اليوميه وتقوم بعمل تسويات العجز او الزياده فى كل كاشير

وايضا ستقوم بتسجيل البضاعه الواردة كقيود يوميه ...وايضا تقوم بتسجيل عمليات الدفع للموردين وتخفيض حساب البنك بقيمه ماتم دفعه للموردين

واهم حاجه عشان تبقى متابع شغلك صح ان تقوم بعمليه جرد دورى للمخزون

وشكرا

taha amer
من قبل taha amer , Finance Manager , Arabia ‎Holding

الطريقة الامريكية هى افضل الطرق

قيد يومية لكل الحسابات , وفتح حساب استاذ لكل الحسابات الموجودة لديك  مدين ودائن ثم التسجيل من قيود اليومية على حسابات الاستاذ

Ahmed Nashat Hagag
من قبل Ahmed Nashat Hagag , Pricing Coordinator , cartlow.com

الاهم فى المراكز التجارية هو النقدية والمخزون وحسابات البنوك ولذا فالانسب هو اعداد الحسابات بالطريقة الامريكية

والافضل هو امسك دفاتر الكترونية معدة مسبقا لهذا الغرض