What are the most recent innovations made on televisions in 2017?

تم إضافة السؤال من قبل Dana Qaisi , Social Media Specialist , N/A
تاريخ النشر: 2017/07/18
Muhamad Shaker
من قبل Muhamad Shaker , Regional Business Development Manager , ASSA ABLOY Opening Solutions

  • Picture-on-wall , Cinematic Color on Perfect Black

Fatma El Zahraa Khalil
من قبل Fatma El Zahraa Khalil , Temporary Administrative /Personal Assistant , "EIA" Emirates Investment Authority - Abu Dhabi, UAE

I think

OLED TV or 4K Ultra HD

Mohamed Talal Aassy
من قبل Mohamed Talal Aassy , Human Resources Manager - MEA Business Unit , Evyap

From my point of view, Samsung is the leader in this area. GES 2017: Samsung Unveils QLED TV, the Next Innovation in TV.