What is the distance vector routing protocol?

تم إضافة السؤال من قبل Bassam Ali Mohammed Al-mamari , مساعد الرصد والتقييم , برودحي سيستمز
تاريخ النشر: 2017/07/17
Mohana krishnan R M
من قبل Mohana krishnan R M , Team Lead (NOC) , Everonn Education Ltd

Distance vector routing protocol is like RIP V1 & V2 which works in HOP count ,

Uvais Barambhiya
من قبل Uvais Barambhiya , Network Security Engineer , Wipro Technologies

Distance Vector routing protocal is Interior Gateway Protocal(IGP) which is based on Hop metric (Hop Count)