Is there a necessity for a Graphic Designer to know Sketching?

تم إضافة السؤال من قبل Khan Istikhar , Sr Graphic Designer , UCID
تاريخ النشر: 2017/07/13
Mahood Ul Hassan
من قبل Mahood Ul Hassan , Senior video editor , Z'shan Haider Photography

No,Graphic designing is an art of creativity..so it depends upon your mind, that how much your mind is creative.