If total weight of import hawbs was higher than it on mawb, what we call weight difference and how would you settle it with your export forwarder ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad KASSEM , Logistics Director , Green Egypt for Agriculture Investment (AGREEN)
تاريخ النشر: 2013/10/13
Sharfuddin Ansari
من قبل Sharfuddin Ansari , Freight Forwarding Specialist , Deraah Trading Company

FORWARDER WILL ISSUED REVISED AWBL