How do companies look at an individual having experience in multiple trade skills?

تم إضافة السؤال من قبل Atif Janjua , Manager , Gcon IT Consultancy
تاريخ النشر: 2017/07/10
Kiboneire Asiat Nishaba
من قبل Kiboneire Asiat Nishaba , Sales manager , Amarachi General commerce

Companies may look at aperson with multiple trade experience as apotential guide in anumber of departments.