What is Dirty Checking in hibernate?

تم إضافة السؤال من قبل Wasib Ali Khan , Software Engineer , Emaratech FZ LLC
تاريخ النشر: 2013/05/11
Wasib Ali Khan
من قبل Wasib Ali Khan , Software Engineer , Emaratech FZ LLC

Hibernate automatically update the database when state of persistent object modified inside a transaction, It is very good feature of hibernate from this feature, we provide a changes in the db without calling the session.save() method of hibernate.