What is the role of the central bank in the economy?

تم إضافة السؤال من قبل FATEH BOUCHENE , institut d'emission , banque centrale d'algerie
تاريخ النشر: 2017/07/09
Awais Riaz Muhammam Riaz
من قبل Awais Riaz Muhammam Riaz , Assistant Manager Sales And Marketing , Master Tiles & Ceramic Company PVT(LTD

main role of the central bank to stablize the nation currency, decrease the unemployement and economy groth, provides financial servies includes economic research.