Being a Multimedia Designer, What programs are you using for multiple design?

تم إضافة السؤال من قبل julius corsiga , Head Designer , Freelancer
تاريخ النشر: 2017/07/08
vaseem azar
من قبل vaseem azar , Content Producer , cofe app

Cinema 4d-After effects-Davinci Resolve-Premiere-Photoshop-illustrator

Husam Ezzi
من قبل Husam Ezzi , Designer , Freelancer

I always use After Effects for my designs whether motion graphics or just a graphic design. I sometimes use Photoshop to do some things I can't do with After Effects.

Nayruz Alitr
من قبل Nayruz Alitr , Designer , Faculty of Fine Arts

Digital Multimedia Design

DIGMD Program

Habil CM
من قبل Habil CM , s.Motion Graphics Artist , Bein Media Group

Cinema4D - After effects - Photoshop - illustrator - final cut

dilshad Aziz
من قبل dilshad Aziz , Post production , FalconFamily TV

Cinema4D - After effects - Photoshop - illustrator

Rita Yammine Abdel Massih
من قبل Rita Yammine Abdel Massih , Senior Accountant , Harley Davidson and Darkside

3d max -after effects -photoshop- cs6

Khadar shameer pullolil
من قبل Khadar shameer pullolil , Motion graphic designer , Omega Cinefx (Qatar Division)

Aftereffects, Nuke, Blackmagic Fusion, 3dsMax,Cinema4d,RealFlow, Illustrator, Photoshop